Mine drømmer

13.03.2014
12:22

Eie mitt eget hus

Feriehus i Syden

Utdannelse

Fast jobb i den jobben jeg elsker

Fast inntekt  


Forevig lykkelig 


 Hva er dine drømmer ? 

 

Bok bedre enn film !

06.03.2014
20:33

Det ble ikke noen tannlege på meg i dag! Joakim skulle jo treffe oss for å finne på noe med barna mens jeg var inne og fikset tanna mi, men han ble sittende fast i kø så han kom en halv time for sent. Det var jo selvfølgelig flere som skulle fikse på tennene sine, så jeg måtte få en ny time. Er det ikke typisk. Det gode humøret som jeg hadde fra morgenen forsant gradvis. 1 1/2 time fram og tilbake med 2 utolmodige barn  er ikke det jeg helst foretrekker. Men vi fikk jo treffe pappa, til stor glede for barna. Koste oss med en god lunsj før vi kjørte hjem igjenn.

 

I kveld skal jeg ta tidligkveld. Legge meg under dyna med en god bok. Jeg har blitt helt hekta på Lars Keplers sine krimromaner. For noen uker siden lastet jeg ned Sandmannen som da er sisste bok i denne krimromanen, boken var så spennede at jeg leste den ut på bare noen dager. Bestemte meg da for å se om denne forfatteren hadde flere slike bøker, til min store begeistring fant jeg jo ut at han hadde skrevet 3 bøker som var gitt ut før Sandmannen. Så da måtte jeg selvfølgelig laste ned de også. Jeg har nå begynt på Hypnotisøren, som da er den første boken. Helt hekta! Så blir vel noen timer lesing før øynene lukkes i kveld. Jeg er av den typen som koser meg mye mer med en god bok enn med en god film. Syns fantasien kan leve mer fritt. Flere som er enig i det?

Anbefaler disse bøkene på det sterkeste.

Bøkene får dere kjøpt på Ark.no

 


 

1. Hypnotisøren                                       2. Paganinikontrakten

 

3. Ildvitnet                                              4. Sandmannen

 

Jeg har lastet ned bøkene på Ipaden min. Ark har jo kommet med en App som er helt genial. Man kjøper bøkene som E-Bok på Ark sin hjemmeside å da kommer de inn på Ark appen, Så det er bare for meg og trykke, eller føle meg gjennom sidene. Syns det er ekstra behagelig når man kan slå av alle lys, å det eneste lyset i rommet er fra Ipaden. Da koser jeg meg, spessielt nå jeg leser krim !Genialt ! Slipper man å ha bøkene som ligger å flyter :)

 

 

 

 


gunnrandi 29, Melhus
Gift, 2 barn og skrivekløe !

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits