Fin, fin dag.

08.03.2014
21:45

Her sitter jeg da i mørket! Barna har lakt seg, å jeg må være muse stille. De begynner vel å snorke snart, stilt er det no.. Gamlefar ved siden av meg snorker i hvetfall :)

Vi har vert på fartet i hele dag. Vi startet med å dra til Vitenskapsmuseet. For dere som ikke vet hva det er så har dere hjemmesiden HER. Har aldri vært der, så var en opplevelse for meg også. Barna likte best de utstoppede dyra, må inrømme at det gjorde jeg også. Vi tilbringte en times tid der, før vi så å si ble jaget der i fra fordi flere av rommene var reservet. Det var litt kjipt. Men vi dro videre til Sirkus shopping og lekeland. Merket fort når vi kom fram til Sirkus shopping at det å dra på Trondheims største kjøpesenter på en Lørdag ikke var så lurt. Det var biler og folk over alt! Vi fikk i oss litt lunsj før vi bestemte oss for å se inn på lekelandet, hadde jo i tankene at der var det sikkert stappa fult. Å det var det! Men barna måtte jo få leke seg litt når vi først var der. Var der toppen en halv time før barna og vi bestemte oss for å dra, gikk jo ikke an å leke med noe...barn over alt! Så da dro vi å spilt Bowling. Det var første gang for barna. De storkoste seg, selv om de ikke hadde strl de brukte i sko, kula var for tung å når de først fikk til å kaste den gikk den i sneglefart. Men hva gjør det, bare man har det gøy. Kjegler falt ned også! Skikkelig koselig aktivitet. Når runden var ferdig kjente både store og små at vi var litt sliten etter dagen, så vi kjørte tilbake til hotellet for å slappe av med Fantorangen og barnetv. Det var deilig :) Klokken halv syv hadde vi reservert bord på Egon, så da bars det ned i første etage for middag. Vi spiste oss stappmett hele gjengen. Godt var det! Vi bestilte Partyplatter til forret, med scampi, kyllingvinger, løkringer, tortillas, selleri, og tre typer dressinger. Snadder!  Til hovedrett ble det laks med fløtegratinerte poteter og et glass hvitvin. kosa meg :) Barna fikk seg selvfølgelig pallongen i kveld også, disse kom servitøren med når Partyplateren ble servert. Vi tenkte at nå ble det springing og hyling med disse ballongene. Men vi overtalte barna til  knyte dem fast i stolen. Heldigvis. Hvis ikke hadde middagen blitt ødelakt. Syns man kan få med seg en ballong når man drar fra stedet, ikke under middagen. Skaper jo så my uro. Kommer vel med ballonger under frokosten i morgen også "sukk"...

Nå var det godt å vrenge av seg en trang dongeribukse og ligge seg under dyna. Skal finne fram Ipaden etterpå og lese videre i "Hypnotisøren". Gud så spennende det begynner å bli !

Bider av den fine dagen vår <3

Go natt :)

 

1 kommentar

Victoria Wisløff 08.03.2014 21:51
Ønsker deg en fortsatt fin lørdagskveld :)

Skriv en ny kommentar

gunnrandi 29, Melhus
Gift, 2 barn og skrivekløe !

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits