Det er vår!

03.03.2014
18:31

Ja vi kan trygt si at våren har kommet her i Trøndelag. Det er rett å slett den rareste vinteren jeg har opplevd. Det har kanskje vært 3 eller 4 dager med nedbør siden jul! Det er jo helt utrolig. Men jeg klager ikke, savner ikke snøen i det hele tatt. Trives velig godt med bare veier, god temperatur og sol. Har tro på at sommeren kommer tidlig i år.

På formiddagen tok jeg med barna og spilte litt fotball på en gressbane her i Hemne. Barna koste seg. Etter litt sparking av ball gikk vi ned til elven, det var så fint der. Fant en fin plass der barna kunne kaste steiner og pinne i vannet.

Merker en stor forskjell på disse to barna mine. William kan gå i sine egene tanker og leke seg i fred  å ro bare han finner noen pinner. Han kan trøye seg lenge. Mens Chaney går det mest i "se nå mamma, se nå, se nåååå daaaa", hun må ha opmerksomhet mesteparten av tiden. Som da igjenn kan bli litt slitsomt. Men det er jo fint at de har sin egen personlighet. Vært litt kjedelig hvis de hadde vært akkurat likens også.Da nermer det seg kveld her i heimen. kveldsmat og stell står for tur. I kveld er det andre episode av den nye krimserien "det 3 Øyet". Syns den første episoden var bra, så må vel få med meg hva som skjer i kveld også. Flere som skal se det ?

Håper dere får en fin kveld i hvertfall !

1 kommentar

Reidun Beate 03.03.2014 22:37
Arti at du har fått i dæ blogg :D D like æ :D Kjempefine bilda av Chaney og William! <3

Skriv en ny kommentar

gunnrandi 29, Melhus
Gift, 2 barn og skrivekløe !

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits